Tjänster

Jag erbjuder agilitykurser och privatlektioner för alla nivåer, både hemma hos mig i Västerås och hos er. Inriktning på kurs/lektion varierar utifrån era önskemål.

Jag erbjuder också onlineträning, där vi i en sluten grupp på FB eller via mail, månadsvis jobbar med just det som ni behöver.
Det kan tex vara förberedande träning för agilityvalpen, grundträning, verbala kommandon och ordförståelse, handling, analys av tävlingslopp, löpande coachning mm. Det kan också vara grundinlärning av hinder som tex slalom, gunga och running contacts samt problemlösning eller vidareutveckling av dessa.

Maila mig vid förfrågningar på info@mariaalexandersson.se

Lediga platser på aktuella kurser läggs löpande upp på:

Maria Alexandersson Agility

kurser3

 

Boknings- och betalningsvillkor

Pris lämnas vid förfrågan. Alla lämnade priser är inkluderade moms.
Betalning sker till bankgiro 342-2516 eller swishnummer 123-52 52 671 (Persson EF) vid kurstillfälle eller enligt fakturavillkor.

Godkänd för F-skatt.

Bokning av kurs är bindande. Privatlektioner måste avbokas minst 24 timmar
innan bokad tid, i annat fall faktureras hela avgiften.
Avbokningar debiteras inte vid uppvisande av sjuk/skadeintyg.

För att delta på kurs krävs att hunden är vaccinerad mot valpsjuka och rekommenderat även mot
parvovirusinfektion och parainfluensa (kennelhosta).

Hundar som visar symptom på kennelhosta eller annan smittsam sjukdom får inte delta på kurs.

All träning av både hund och förare sker på egen risk.

Strikt hundägaransvar gäller på alla kurser.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Integritetspolicy - Behandling av personuppgifter enligt GDPR hos oss

I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.
Personuppgifter är alla uppgifter om en levande fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen. Det handlar inte bara om namn och personnummer utan även om till exempel bilder och e-postadresser.
Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna i IT-systemen, oavsett om det handlar om mobila enheter eller datorer. Det handlar om till exempel insamling, registrering, strukturering, lagring, bearbetning och överföring. I vissa fall kan även manuella register omfattas.
Vi behandlar i huvudsak ditt namn, personnummer, adress och kontaktuppgifter.
Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna fullgöra våra skyldigheter enligt bokföringslagen.
Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. Vissa uppgifter i bokföringen behöver på grund av lagstiftning till exempel sparas minst sju år.
Som registrerad har du enligt gällande lagstiftning ett antal rättigheter. Du har rätt till att få ett utdrag som visar vilka personuppgifter vi har registrerade om dig. Du kan begära rättelse av felaktiga uppgifter och i vissa fall radering.
Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter kontakta Maria Alexandersson som är ansvarig för personuppgiftsfrågor.
Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid här på webbplatsen.